طرز تهیه سالاد سیب زمینی با ژامبون

سالاد سیب زمینی با ژامبون ، آموزش طرز تهیه و درست کردن سالاد سیب زمینی با ژامبون در منزل ، salad sibzamini ba gambon
دستور تهیه سالاد سیب زمینی با ژامبون مرحله به مرحله

سالاد سیب زمینی با ژامبون یکی از انواع سالاد های خوشمزه ای است که امروزه با سیب زمینی درست می شود. مواد اصلی این سالاد، سیب زمینی، ژامبون، ذرت، هویج و نخود فرنگی می باشد و سس این سالاد ترکیبی از سس مایونز + ماست + ادویه های لازم می باشد.

به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن سالاد سیب زمینی با ژامبون آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی ساده بارونک، طرز تهیه و مواد لازم سیب زمینی با ژامبون را آماده کرده ایم تا شما بتوانید این سالاد خوشمزه و مجلسی را به صورت مرحله به مرحله درست کنید و برای پذیرایی از مهمان های خود آن را سرو کنید.

مواد لازم سالاد سیب زمینی با ژامبون
سیب زمینی 1 کیلو
ژامبون خرد شده 200 گرم
ذرت یک لیوان
هویج نگینی خرد شده نصف لیوان
نخود فرنگی نصف لیوان
خیارشور خرد شده به مقدار دلخواه
فلفل دلمه ای رنگی ریز شده به میزان لازم
شوید و جعفری خرد شده به مقدار کمی
سس مایونز 3 قاشق غذاخوری
ماست 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و آبلیمو به میزان لازم
مراحل تهیه و درست کردن سالاد سیب زمینی با ژامبون

1. برای درست کردن این سالاد خوشمزه، ابتدا سیب زمینی ها را آبپز می کنیم و بعد به صورت مکعبی خرد می کنیم. ژامبون را هم خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

2. نخود فرنگی را هم بخارپز می کنیم و کنار می گذاریم. هویج را هم به صورت نگینی خرد می کنیم و مقداری شوید و جعفری را به صورت ساطوری و ریز خرد می کنیم.

3. پس از اینکه همه مواد سالاد مان را آماده کرده ایم، آن ها را در یک ظرف مناسب باهم مخلوط می کنیم. حالا سس مخصوص این سالاد را آماده می کنیم.

4. برای این کار 2 قاشق غذاخوری سس مایونز را به همراه 2 قاشق ماست و مقداری نمک، فلفل و ابلیمو در یک کاسه باهم مخلوط می کنیم. بعد به سالاد اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا سس به طور کامل جذب سالاد شود.

5. حالا سالاد را به مدت سه چهار ساعت در یخچال استراحت می دهیم تا خوشمزه تر شود و به اصطلاح سالاد خودش را بگیرید. امیدواریم از خوردن این سالاد سیب زمینی خوشمزه با ژامبون لذت ببرید.

نکات درست کردن سالاد سیب زمینی با ژامبون

سالاد سیب زمینی با مرغ

توجه کنید می توانید به جای ژامبون از مرغ هم استفاده کنید و یا اینکه از هر دو باهم استفاده کنید. در صورتی که منع خوردن گوشت دارید، می توانید مواد گوشتی را از این سالاد حذف کنید.