سوپ شلغم یکی از انواع سوپ های خوشمزه و مقوی است که پخت آن در فصول سرد سال در بین ایرانیان بیشتر رایج است. دلیل آن هم این است که این سوپ در پیشگیری و حتی درمان سرماخوردگی بسیار مفید است.
امروزه در بسیاری از مناطق کشورمان این سوپ را با مواد غذایی مختلف و به روش های متفاوت طبخ می کنند. برای مثال در برخی مناطق پخت سوپ شلغم و سیب زمینی رایج است و در برخی مناطق دیگر سوپ شلغم با تره فرنگی و ...
به هر حال ما در این پست آموزش آشپزی بارونک طرز تهیه و مواد لازم یک نوع سوپ خوشمزه و مقوی با شلغم و قارچ را آماده کرده ایم و شما با استفاده از این آموزش ساده آشپزی در خانه به تنهایی در منزل می توانید این سوپ خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله درست کنید.
| مواد لازم سوپ شلغم | |
|---|---|
| شلغم متوسط | ۲ عدد |
| سیب زمینی متوسط | ۲ عدد |
| هویج متوسط | ۲ عدد |
| قارچ | 5 عدد |
| پیاز متوسط | ۱ عدد |
| جو پرک | نصف فنجان |
| جعفری ساطوری خرد شده | 3 قاشق غذاخوری |
| آب مرغ | 2 لیوان |
| نمک و آبلیمو | به میزان لازم |
1. برای درست کردن سوپ شلغم و قارچ ابتدا پیاز را پوست می گیریم و به صورت نگینی خرد می کنیم. سیب زمینی را هم به صورت مکعبی خرد می کنیم و کنار می گذاریم. شلغم و هویج را هم به صورت نگینی خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
2. برای شروع آب مرغ را در قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش بیاید. سپس جو پرک و سبزیجات خرد شده را اضافه می کنیم و درب قابلمه را به صورت نیمه باز می گذاریم و حرارت را کم می کنیم تا سبزیجات و جو پرک با حرارت ملایم بپزند و نرم شوند.
3. سپس نمک، فلفل، قارچ و جعفری خرد شده را اضافه می کنیم و به مدت 30 دقیقه صبر می کنیم تا سوپ با حرارت ملایم بپزد و کاملا جا بیفتد و غلیظ شود.
4. بعد از اینکه سوپ شلغم و قارچ ما به خوبی پخت، آن را در ظرف سرو می کشیم و در صورت تمایل یکی دو قاشق هم آبلیمو اضافه می کنیم و بعد سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این سوپ شلغم و قارچ خوشمزه و مقوی لذت ببرید.
