سالاد عدس یک سالاد فوق العاده خوشمزه و متفاوت است که بخاطر داشتن عدس، یک سالاد مقوی محسوب می شود. برای کسانی که از غذاهای چرب پرهیز دارند و دنبال سالاد یا غذاهای سالم و کم چرب هستن، سالاد عدس فوق العاده است.
به هر حال اگر با طرز تهیه سالاد عدس آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی ایرانی بارونک، مواد لازم و طرز تهیه سالاد عدس را آماده کرده ایم تا شما بتوانید با این آموزش ساده آشپزی، به راحتی این سالاد عدس خوشمزه را در منزل به صورت مرحله به مرحله درست کنید.
مواد لازم سالاد عدس | |
---|---|
عدس پخته | یک سوم پیمانه |
سیر | نصف یک حبه |
خیار بزرگ | ۱ عدد |
فلفل دلمه ای قرمز | ۱ عدد |
پیاز قرمز | ۱ عدد |
جعفری خرد شده | ۳ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون فرابکر | ۲ قاشق مرباخوری |
سرکه بالزامیک | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
سس خردل | ۱ قاشق مرباخوری |
1. برای شروع، ابتدا عدس را حدود دو ساعتی خیس می کنیم و بعد با مقداری آب روی حرارت می گذاریم تا پخته شود.
2. در این فاصله خیار، فلفل دلمه، پیاز، سیر و جعفری را به شکل نگینی و ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
3. بعد از اینکه عدس پخته شد، آن را آبکش می کنیم و در یک ظرف مناسب می ریزیم و مواد خرد شده را هم به عدس اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.
4. سپس روغن، سرکه بالزامیک و سس خردل را با هم مخلوط کرده و به مواد بالا اضافه می کنیم و مقداری هم نمک و فلفل می ریزیم.
اگر تمایل دارید پروتئین بیشتری به این سالاد اضافه کنید، میتوانید ۶۰ گرم پنیر کم چرب را خرد کنید و به سالاد اضافه کنید.