سس هزار جزیزه یکی از انواع سس های پرطرفدار و خوشمزه می باشد که ابتدا در کشور آمریکا این سس درست شد و هم اکنون در آمریکا این سس در همه فست فودی ها سرو می شود و به این سس خوشمزه و پرطرفدار, سس مخفی یا سس مخصوص هم می گویند. امروزه سس هزار جزیزه به عنوان چاشنی برای انواع سالاد ها و ساندویج ها استفاده می شود در ادامه طرز تهیه سس هزار جزیزه را به همراه مواد لازم برای این سس در پارلین آماده کرده ایم که مشاهده می کنید.
| مواد لازم | مقدار لازم |
| تخم مرغ | ۳ عدد |
| خیارشور | ۴ عدد |
| ساقه پیازچه | ۳ عدد |
| ساقه کرفس | ۲ عدد |
| سس مایونز | ۱ لیوان |
| سس فلفل | ۱ قاشق غذاخوری |
| روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
| سرکه | ۱ قاشق غذاخوری |
| نمک | به مقدار لازم |
مراحل تهیه سس هزار جزیزه
ابتدا تخم مرغ ها را آب پز می کنیم و زرده و سفیده شون را از هم جدا می کنیم و زرده ها را در ظرفی جدا رنده کنید سپس سرکه, سس فلفل, روغن زیتون و مقداری نمک به ظرف زرده های تخم اضافه می کنیم و هم می زنیم تا تمامی مواد باهم مخلوط شوند.
در این مرحله سفیده ها را هم در ظرفی جدا رنده کنید و پیازچه و کرفس را که از قبل شسته و به صورت ریز خرد کرده اید به ظرف سفیده ها اضافه کنید حالا کمی سس مایونز هم بریزید و سپس هم بزنید تا باهم مخلوط شوند. در مرحله آخر خیارشورها را به صورت ریز خرد کنید و با محتویات ظرف زرده تخم مرغ و سفیده تخم مرغ مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم تا همه مواد مخلوط شوند اکنون سس هزار جزیره شما آماده است.
شما می توانید همین از خوردن سس هزار جزیره خانگی و خوشمزه خود همراه ساندویج و یا سالاد لذت ببرید و یا اینکه اگر میخواهید این سس را بعدا استفاده کنید باید حتما آن را داخل ظرف مناسب و درداری بریزید و در یخچال نگهداری کنید. حداکثر زمانی که میشه این سس را نگهداری کرد ۲ روز است. همچنین شما می توانید در سایت پارلین طرز تهیه انواع سس ها را در این لینک مشاهده کنید.

