سایت بیوگرافی و آشپزی

۱۲ مطلب در بهمن ۱۳۹۸ ثبت شده است

طرز تهیه شیرینی قطاب

طرز تهیه شیرینی قطاب

شیرینی قطاب، طرز تهیه و پخت شیرینی قطاب خوشمزه و مجلسی در منزل مرحله به مرحله، shirini-ghotab

دستور پخت شیرینی قطاب پسته ای و گردویی مرحله به مرحله

قطاب یکی از شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانیان است. این شیرینی سنتی که جزو سوغاتی های معروف یزد است، بسیار خوش عطر و خوش طعم است و جزو شیرینی های خشک محسوب می شود. علاوه بر قطاب یزد، قطاب کرمانی نیز معروف است و تنها تفاوت آن با قطاب یزدی در مغز آن است که در قطاب کرمانی به جای بادام از مغز پسته و گردو استفاده می شود.

با نزدیک شدن عید نوروز و دید و بازدید پخت شیرینی های خانگی بسیار دلچسب و لذت بخش می شود. در کنار دیگر شیرینی های خانگی ما به شما پیشنهاد می کنیم این شیرینی قطاب خوشمزه را حتما در عید درست کرده و از مهمانان خود پذیرایی فوق العاده ای داشته باشید.

به هر حال اگر با طرز تهیه شیرینی قطاب آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی بارونک، مواد لازم و دستور تهیه این شیرینی را آماده کرده ایم تا شما بتوانید به راحتی در منزل این شیرینی قطاب خانگی خوشمزه را درست کنید.

ادامه مطلب...
۳۰ بهمن ۹۸ ، ۰۹:۲۴ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مریم مریمی

تعبیر خواب سیب | دیدن سیب در خواب چه تعبیری دارد؟

تعبیر خواب سیب

تعبیر خواب سیب، تعبیر دیدن و خوردن و چیدن و دادن و گرفتن سیب از دیگران و معشوقه در خواب، tabire-khab-sib

دیدن انواع سیب در خواب برای مرد و زن چیست و چه معنانی دارد؟

تعبیر خواب سیب دادن و گرفتن از دیگران، دیدن سیب قرمز، زرد، سبز، پوست کنده، سیب سالم و سفید، سیب ترش و شیرین و دیدن سبد سیب خراب شده + چیدن و خوردن سیب از درخت و دیدن خواب سیب برای زن باردار از نمونه خواب های ما در رابطه با خواب سیب می تواند باشد.

در حالت کلی دیدن این میوه دوست داشتنی یعنی سیب در خواب تعبیری بسیار نیکو دارد . خوردن آن نیز در خواب نشانه اتفاق افتادن وقایع خوشایند است . تعابیر سیب سبز و سرخ و زرد و سفید با یکدیگر متفاوت است .

به هر حال ما در ادامه این پست بارونک ، کامل ترین تعبیر خواب سیب را از دید معبرین بزرگ تعبیر خواب از جمله یونگ، ابراهیم کرمانی، حضرت دانیال، امام جعفر صادق، حضرت یوسف، منوچهر مطیعی تهرانی، لیلا برایت و محمد بن سیرین آماده کرده ایم و شما در ادامه به راحتی می توانید تعبیر خواب دقیق خود را پیدا کنید .

در ادامه با تعبیر دیدن انواع سیب در خواب با وب سایت بارونک همراه باشید .


تعبیر خواب دیدن سیب در خواب

ابراهیم کرمانی در این رابطه می گوید: تعبیر سیب خبری است از یک انسان غایب یا شخصی که از ما دور افتاده است.

از دیدگاه حضرت دانیال اگر کسی در خواب سیب ببیند نشانه همت و تلاش او در کارش می باشد مثلا اگر پادشاهی چنین خوابی ببیند تعبیر آن پادشاهی و حکومت است یا اگر تاجری این خواب را مشاهده کند نشانه پیشرفت او در کارش می باشد.

ادامه مطلب...
۲۹ بهمن ۹۸ ، ۲۲:۲۸ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مریم مریمی

طرز تهیه سالاد میگو

طرز تهیه سالاد میگو

سالاد میگو، طرز تهیه و پخت سلاد میگو خوشمزه و مجلسی در منزل ، salad migo
دستور تهیه سالاد میگو خوشمزه و رژیمی در منزل

سالاد میگو جزو سالاد های خوشمزه و مقوی است که در سراسر دنیا به خصوص در ایران هم بسیار پرطرفدار است. همانطور که می توانید میگو یک غذای دریایی سالم و سرشار از ویتامین، پروتئین و فسفر است و سالاد میگو به خاطر داشتن میگو خواص فراوانی دارد و می تواند برای یک وعده غذای سبک و مقوی سرو شود.

کسانی که میگو دوست دارند، و می خواهند آن را در طعم متفاوتی غیر از غذا تجربه کنند، پیشنهاد می کنم حتما این سالاد خوشمزه را درست کنند و از طعم متفاوت آن لذت ببرند. سالاد میگو مکزیکی از محبوب ترین سالاد های میگو در جهان می باشد.

ادامه مطلب...
۲۸ بهمن ۹۸ ، ۲۳:۰۲ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مریم مریمی

​​​​​​​تعبیر دیدن انواع آبشار بزرگ و کوچک در خواب از دید معبرین معتبر چیست؟

 

تعبیر دیدن انواع آبشار بزرگ و کوچک در خواب از دید معبرین معتبر چیست؟
من خواب آبشار دیدم تعبیرش چیست؟ بهترین تعبیر خواب برای آبشار و ترسیدن از سقوط آبشار را امروز در سایت بیوگرافی و آشپزی آماده کرده ایم که در ادامه مشاهده می کنید.
برای دیدن سایر تعبیر خواب از سایت ما کلیک کنید.

 

 

تعبیر خواب آبشار، تعبیر دیدن انواع آبشار در خواب از دید معبران چیست؟، tabir-khab-abshar
تعبیر دیدن خواب انواع آبشار بزرگ و کوچک تمیز و ترسناک از دید معبران

تعبیر خواب آبشار و آب روان ، دیدن خواب سیل ، تعبیر خواب رودخانه و چشمه ، تعبیر خواب طبیعت ، تعبیر خواب آبشار تمیز و کثیف و مخوف ترسناک ، دیدن خواب برداشتن آب از آبشار ، تعبیر خواب ایستادن زیر سقوط آب ابشار ، تعبیر خواب آبشار یخ زده و تعبیر خواب نوشیدن آب از آبشار از نمونه خواب های ما در رابطه با خواب آبشار می تواند باشد .

در حالت کلی دیدن خواب آبشار در خواب نشانه ی حرکت کردن و رهایی از احساسات منفی است . دیدن آبشار تمیز نیز نشانه خوشبختی است .

به هر حال ما در ادامه این پست بارونک ، کامل ترین تعبیر دیدن خواب آبشار را از دید معبرین بزرگ تعبیر خواب از جمله آنلی بیتون ، یونگ ، لیلا برایت ، منوچهر مطیعی تهرانی و کتاب سرزمین رویاها و ... آماده کرده ایم و شما در ادامه به راحتی می توانید تعبیر خواب دقیق خود را پیدا کنید .

در ادامه با تعبیر دیدن آبشار در خواب با وب سایت بارونک همراه باشید .


تعبیر خواب دیدن آبشار در خواب

آنلی بیتون در این رابطه می گوید تعبیر خواب آبشار نشانه ی این است که مال و ثروتی بسیار به دست خواهید آورد که این مال و ثروت نقش بسیار مهمی در آینده شما ایفا خواهد کرد .

لیلا برایت در مورد تعبیر خواب آبشار می گوید اگر کسی در خواب ، آبشار ببیند نشانه این است که یکی از اعضای خانواده اش دچار گرفتاری و سختی خواهد شد .

یونگ در این رابطه می گوید دیدن آبشار در خواب رهایی از احساسات منفی است . هم چنین اگر کسی در خواب آبشار ببیند نشانگر تمایلات و خواسته های آن شخص است .

در کتاب سرزمین رویاها آمده است که اگر کسی در خواب آبشار مشاهده کند به مجلسی دعوت می شود که در آن جا خوشگذرانی است .

منوچهر مطیعی تهرانی آبشار در خواب را به سیلی تشبیه کرده است که حوادثی غیر منتظره و قدرتی بزرگ پشت آن است . اتفاقاتی که بیننده خواب نمی تواند جلوی اتفاق افتادن آن را بگیرد . هر چقدر بزرگی و ارتفاع آبشار بیشتر باشد بزرگی آن حادثه نیز بیشتر است .

از دیدگاه معبران غربی اگر کسی در خواب آبشار مشاهده کند نشانه این است که تغییراتی در زندگی آن شخص حاصل می شود .


تعبیر خواب نگاه کردن به آبشار :

در کتاب سرزمین رویاها آمده است تعبیر خواب نگاه کردن به آبشار همراه دیگران ، نشانه این است که پشت سر شما غیبت و بدگویی می شود .

از دیدگاه منوچهر مطیعی تهرانی اگر از دور شاهد فرو ریختن آب آبشار باشید حادثه ای اتفاق می افتد که به شما مربوط نمی شود و فقط از دور ناظر آن خواهید بود .


تعبیر خواب بودن در ته آبشار :

از دیدگاه یونگ اگر کسی در خواب مشاهده کند که در ته یک آبشار است نشانه آن است که در مقابله با احساساتش مشکلاتی را پیش رو دارد .


تعبیر خواب ایستادن در زیر آب آبشار :

از دیدگاه منوچهر مطیعی تهرانی ایستادن در زیر آب آبشار نشانه آن است که حادثه ای در راه است و آن حادثه با شما ارتباط مستقیم دارد . هم چنین اگر ایستادن در زیر سقوط آب آبشار برای شما لذت بخش است در مسیر حادثه ای قرار می گیرید که منفعتی نصیبتان می شود که این منفعت دیگران را نیز شامل می شود ولی اگر از ایستادن در زیر سقوط آب آبشار لذت نمی برید نشانه آن است که گرفتار غم و اندوه می شوید .

از دیدگاه معبران غربی اگر در خواب مشاهده کنید که در زیر آب آبشار ایستاده اید نشانه پاکسازی است هم چنین این خواب مژده یک رابطه عاشقانه جدید را به شما می دهد .


تعبیر خواب برداشتن آب از آبشار :

در کتاب سرزمین رویاها آمده است برداشتن آب از آبشار نشانه بیشتر شدن مشکلات است .


تعبیر خواب آبشار تمیز :

از دیدگاه یونگ اگر کسی در خواب آبشار تمیزی مشاهده کند نشانه تجدید حیات دوباره است .

در کتاب سرزمین رویاها آمده است آبشار تمیز و صاف نشانه خوشبختی است .

از دیدگاه منوچهر مطیعی تهرانی آبشار تمیز نشانه خیر و برکت است .


تعبیر خواب آبشار کثیف :

از دیدگاه منوچهر مطیعی تهرانی ، نشانه بیماری است .


تعبیر خواب سقوط از آبشار :

از دیدگاه معبران غربی اگر در عالم خواب مشاهده کنید که از آبشاری سقوط می کنید نشانه آن است که دچار تغییراتی خواهید شد که به وسیله آن تغییرات دچار آگاهی می شوید که شما توانایی تغییر زندگی خود را دارید . هم چنین اگر دوستان و نزدیکانتان را در حال سقوط از آبشار دیدید نشانه فاصله فیزیکی و یا احساسی است که با آن ها دارید .

منبع : https://baronak.com/9100-tabir-khab-abshar/

همچنین ببینید :

تعبیر خواب عزاداری

۲۸ بهمن ۹۸ ، ۲۲:۱۸ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مریم مریمی

طرز تهیه شیرینی سیگارت

طرز تهیه شیرینی سیگارت

دستور پخت شیرینی سیگارت خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

شیرینی سیگارت از شیرینی های خوشمزه و مجلسی می باشد و از دو قسمت مغذی و بیرونی درست شده است. شیرینی سیگارت را شما می توانید در منزل به آسانی درست کنید و در مهمانی های خصوصی خود آن را در کنار چایی سرو کنید.

اگر شما هم مثل من عاشق درست کردن انواع شیرینی های خانگی هستید، پیشنهاد می کنم حتما ترازوی دیجتالی بخرید و مواد لازم خود را دقیقاً مطابق اندازه های گفته شده استفاده کنید تا شیرینی های شما همانند شیرینی های بازاری خوشمزه و عالی شود.

به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن شیرینی سیگارت آشنایی ندارید، ما در این آموزش شیرینی پزی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم شیرینی سیگارت را آماده کرده ایم تا شما با این آموزش شیرینی پزی در خانه به آسانی بتوانید شیرینی سیگارت خوشمزه و مجلسی درست کنید.

مواد لازم برای خمیر
کره  ۱۲۵ گرم
خامه صبحانه ۲۵۰ گرم
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
زرده ی تخم مرغ ۳ عدد
آرد قنادی حدود ۴۰۰ گرم
 
مواد لازم برای مغذی
  گردوی آسیاب یا خرد شده ۱۰۰ گرم
شکر  ۵۰ گرم
  دارچین نصف قاشق چایخوری
سفیده ی تخم مرغ یک عدد
  جوز هندی در صورت دلخواه نوک قاشق چایخوری (من نزدم)
مراحل تهیه و پخت شیرینی سیگارت

1. برای درست کردن شیرینی سیگارت در منزل، ابتدا مواد میانی شیرینی را درست می کنیم. برای این کار همه مواد مغذی شامل شکر + گردوی خرد شده + دارچین + جوز هندی + سفیده تخم مرغ را در یک کاسه باهم مخلوط می کنیم. توجه کنید سفیده تخم مرغ را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر نسبتاً سفتی درست شود. توجه کنید ممکن است همه سفیده تخم مرغ مصرف نشود.

2. حالا خمیر شیرینی سیگارت را درست می کنیم. برای این کار کره نرم شده + وانیل + خامه را در یک ظرف مناسب می ریزیم و با همزن دستی به مدت یک دقیقه هم می زنیم و بعد زرده ها را یکی یکی اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.

3. سپس آرد را به تدریج و به آرامی اضافه می کنیم تا خمیر یکدست و لطیفی حاصل شود. توجه کنید پس از افزودن 300 گرم آرد، بقیه آرد را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر نرم لطیفی بدست بیاید. دقت کنید بسته به نوع آرد ممکن است آرد کمتر یا بیشتری مصرف کنید.

4. پس از آماده کردن خمیر آن را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم و هر یک را در سطحی نایلون کشیده و آرد پاشیده شده به ضخامت یک تا دو میلی متر باز می کنیم. این کار را با کمک وردنه انجام بدهید. توجه کنید اگر ضخامت خمیر از دو میلی متر بیشتر باشد، موقع رول کردن کلف خواهد شد.

5. ما برای شیرینی سیگارت باید خمیر هر شیرینی را به شکل مثلث برش بزنیم. برای این کار می توانید خمیر را به شکل مستطیل پهن کنید و سپس خمیر را به شکل مثلث برش بزنید. (به صورت 7 و 8 برش بزنید تا مثلث های یکسانی داشته باشید)

6. بعد از برش زدن کامل خمیر به شکل مثلث، یک قاشق چایخوری از مواد میانی را وسط هم خمیر می گذاریم. (اگر بیشتر از یک قاشق بگذارید چون سفیده دارد پف می کند و باعث ترک خوردن شیرینی حین پخت می شود) سپس شروع به پیچیدن و رول کردن خمیرها می کنیم و خمیر را پس از رول کردن روی سینی حاوی کاغذ روغنی می چنیم. توجه کنید نیازی به چرب کردن سینی نیست.

7. حالا سینی حاوی شیرینی ها را داخل فر گرم شده با دمای 150 درجه سانتی گراد به مدت 20 تا 30 دقیقه می گذاریم تا شیرینی ها بپزد. نمی شود مدت زمان دقیقی برای پخت شیرینی ها اعلام کرد ولی معمولا پخت این شیرینی ها نیاز به 15 دقیقه زمان دارد. بعد از 10 تا 15 دقیقه بررسی کنید اگر زیر شیرینی ها طلایی شده بود (روی شیرینی ها تغییر رنگ نمی دهد) شیرینی ها آماده است.

8. بعد از اینکه شیرینی هامون به طور کامل پخت، آن ها را از فر بیرون می آوریم و پس از کمی خنک شدن، روی آن ها پودر قند الک می کنیم و در صورت تمایل با پودر پسته به صورت دلخواه تزیین می کنیم. همچنین می توانید با قلمو و مقداری شهد یا عسل روی شیرینی ها را تزیین کنید تا پودر پسته و یا گل محمدی روی شیرینی ها بچسبد و نریزد.

9. من همیشه از این دستور پخت برای شیرینی سیگارت استفاده می کنم و همیشه شیرینی هایم بعد از پخت خمیرشان ترد و مغذشان نرم باقی می ماند. البته من روی شیرینی ها را هیچ وقت گریل نمی کنم. شما هم این کار را نکنید. امیدواریم از خوردن این شیرینی های سیگارت خوشمزه و شیک لذت ببرید.

۲۷ بهمن ۹۸ ، ۲۲:۱۵ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مریم مریمی

طرز تهیه شیرینی زنجبیل

دستور پخت شیرینی زنجبیل به روشی خوشمزه و مرحله به مرحله

شیرینی زنجبیل از آن دسته شیرینی هایی می باشد که خیلی راحت و بدون دردسر درست می شود و شما می توانید این شیرینی خوشمزه را برای عید نوروز هم درست کنید. همچنین شما می توانید شیرینی زنجبیل را در کنار چایی به عنوان یک عصرانه عالی هم سرو کنید.

شیرینی زنجبیل شهرهای قزوین، ماکو، خراسان جنوبی و بیرجند در ایران مشهور می باشد و اگر شما این شیرینی را مطابق این دستور شیرینی پزی درست کنید، شیرینی زنجبیل نرم و خوشمزه ای خواهید داشت. برای دیدن سایر آموزش های شیرینی پزی بارونک بر روی طرز تهیه شیرینی خانگی کلیک کنید.

من برای این شیرینی، زنجبیل خیلی کم ریختم و از مهمان های خود با این شیرینی در کنار چایی پذیرایی کردم. جالب است کسی هم متوجه نشد چه نوع شیرینی می باشد. با مواد لازم گفته شده در این آموزش شیرینی پزی، شما می توانید تعداد 50 تا 60 عدد شیرینی زنجبیل درست کنید.

به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن شیرینی زنجبیل آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم شیرینی زنجبیل را آماده کرده ایم و شما با این آموزش شیرینی پزی به تنهایی در خانه می توانید شیرینی زنجبیل خوشمزه و مجلسی درست کنید.

مواد لازم شیرینی زنجبیل
روغن جامد ۱۲۵ گرم - تقریبا نصف لیوان
پودر قند  ۸۰ گرم - نصف لیوان
آرد سفید تقریبا ۲۲۵ گرم - یک و نیم لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
زنجبیل یک قاشق چای خوری
مراحل تهیه و پخت شیرینی زنجبیل

1. برای درست کردن شیرینی زنجبیل در خانه ابتدا همه مواد را از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسند. نکته ی دیگری که باید به آن اشاره کنم این است که من در پخت این شیرینی از نصف روغن قنادی و نصف روغن حیوانی استفاده کردم. البته شما به جای روغن صاف می توانید از روغن جامد هم استفاده کنید. از کره نمی توانید استفاده کنید.

2. برای شروع پودر قند و آرد را الک می کنیم. روغن و پودر قند را در یک کاسه با همزن به مدت سه تا چهار دقیقه هم می زنیم. سپس تخم مرغ را اضافه می کنیم و پس از یک دقیقه هم زدن زنجبیل را اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم.

3. در ادامه آرد را به تدریج و به آرامی اضافه می کنیم و با نوک انگشت خمیر را جمع می کنیم. توجه کنید میزان گفته شده آرد تقریبی است و باید به اندازه ای اضافه کنید تا خمیر چسبندگی نداشته باشد و خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم اگر زیاد بریزید لطافت خمیر از دست می رود.

4. در این مرحله خمیر را به مدت 20 تا 30 دقیقه استراحت می دهیم. پس از استراحت خمیر، آن را بین دو تا کیسه فریزر پهن می کنیم و با استفاده از وردنه آن را به قطر 3 میلی متر باز می کنیم.

5. حالا با استفاده از قالب دلخواه خود، شروع به قالب زدن می کنیم و یکی یکی شیرینی ها را داخل سینی فر می چنیم. بعد از اینکه کار قالب زدن تمام شد، روی شیرینی را با استفاده از مخلوط زرده تخم و زعفران رومال می کنیم. البته من کمی هم خرفه روش ریختم.

6. در این مرحله سینی حاوی شیرینی های زنجبیل را داخل فر گرم شده با دمای 160 درجه سانتی گراد به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار می دهیم تا شیرینی ها بپزد. پس از اینکه از پخت شیرینی ها مطمئن شدیم، سینی را از فر بیرون می آوریم و بعد از اینکه شیرینی ها کمی خنک شد، آن ها را از فر بیرون می آوریم.

7. توجه کنید برای گرم کردن فر باید آن را از 15 دقیقه قبل با دمای گفته شده روشن کنید. امیدواریم از خوردن این شیرینی های زنجبیل خانگی خوشمزه و مجلسی لذت ببرید.

نکات پخت شیرینی های زنجبیل
شیرینی زنجبیل بدون فر

در صورتی که به فر دسترسی نداشتید می توانید این شیرینی را داخل فر دست ساز هم درست کنید. مدت ماندگاری این شیرینی یک ماه می باشد. البته برای این کار باید شیرینی ها را در ظرف درب بسته و در محیط خنک نگهداری کنید.

 

۲۴ بهمن ۹۸ ، ۱۴:۵۷ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مریم مریمی

طرز تهیه کیک سیب و هویج

طرز تهیه کیک سیب و هویج

دستور پخت کیک سیب و هویج و گردو در منزل

کیک سیب و هویج و گردو از کیک های میوه ای خوشمزه و ساده ای است و طرز تهیه آن بسیار ساده است. البته گردوی این کیک کاملا اختیاری است و در صورت تمایل می توانید آن را حذف کنید.

به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن کیک سیب و هویج آشنایی ندارید و تا به امروز این کیک خوشمزه را درست کنید پیشنهاد می کنم برای یکبار هم که شده این کیک فوق العاده خوشمزه را درست کنید.

با این آموزش پخت کیک بارونک، شما به تنهایی در منزل می توانید کیک سیب و هویج و گردوی خوشمزه درست کنید. در ادامه با دستور پخت کیک سیب و هویج با مجله اینترنتی بارونک همراه باشید.

مواد لازم کیک سیب و هویج
آرد 2 پیمانه
بیکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری
جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
شکر 1 تا یک و نیم پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
روغن 1 پیمانه
گردو نگینی در صورت تمایل  سه چهارم پیمانه
هویج ریز رنده شده 1 و نیم پیمانه
سیب پوست کنده و نگینی شده یک و نیم پیمانه
نکات قبل از پخت کیک سیب و هویج

اگر می خواهید کیک خوش بافت و سبک داشته باشید توصیه می کنم جوش شیرین را حذف نکنید. اما اگر به هر دلیلی منع استفاده جوش شیرین دارید، می توانید به جای آن یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر اضافه کنید. یعنی جمعاً دو و نیم قاشق چایخوری بیکینگ پودر.

نکته دیگه ای که باید در پخت این کیک رعایت کنید این است که به هیچ وجه موقع پیمانه کردن سیب و هویج، آن ها را داخل پیمانه فشرده نکنید. قاشق قاشق از سیب و هویج در پیمانه بریزید تا به اندازه گفته شده برسد.

مراحل تهیه و پخت کیک سیب و هویج

1. برای درست کردن کیک سیب و هویج خوشمزه در منزل ابتدا همه مواد را از یک ساعت قبل از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسند. همچنین فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود. در صورتی که به فر دسترسی نداشتید می توانید از فر برقی یا توستر استفاده کنید. در این صورت دما را روی 160 درجه سانتی گراد بگذارید.

2. برای شروع آرد + بیکینگ پودر + جوش شیرین + دارچین را در یک ظرف مناسب مخلوط می کنیم و سه بار الک می کنیم.

3. در این مرحله در یک کاسه تخم مرغ + وانیل + شکر را می ریزیم و با دور تند همزن به مدت 7 دقیقه هم می زنیم تا سبک و روشن شود. سپس روغن را اضافه می کنیم و دوباره به مدت یک دقیقه دیگر با همزن هم می زنیم.

4. در ادامه مخلوط آرد و گردو را در صورت تمایل به تدریج و در سه مرحله اضافه می کنیم و با لیسک آرام آرام مخلوط می کنیم. در انتها سیب و هویج را اضافه می کنیم و خیلی آرام همه مواد را باهم مخلوط می کنیم.

5. ما برای این کیک به یک قالب گرد میان تهی 30 سانتی یا گرد 27 سانتی یا مستطیل 20*30 نیاز داریم. پس از اینکه قالب مورد دلخواه خود را آماده کردید، آن را چرب و آرد پاشی بکنید. توجه کنید برای کیک های میوه ای بهتر است برای بهتر پخته شدن مغز کیک از قالب میان تهی استفاده کنید. همچنین دقت کنید اگر از قالبی با سایز کوچکتر استفاده کنید، کیک تان خمیر خواهد شد.

6. حالا مایه آماده شده کیک را داخل قالب می ریزیم و بعد آن را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 45 تا 60 دقیقه قرار می دهیم تا کیک بپزد. توجه کنید زمان گفته شده کیک تقریبی است و بسته به فر شما ممکن است کم یا زیاد شود.

7. برای اطمینان از پخت کیک، خلال دندان تمیز را داخل کیک فرو می بریم اگر تمیز بیرون آمد کیک ما به طور کامل پخته است و آماده است. امیدواریم از خوردن این کیک سیب و هویج و دارچین خوشمزه لذت ببرید.

۲۴ بهمن ۹۸ ، ۱۴:۳۱ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مریم مریمی

برای جلوگیری از پرخوری و عصبانی شدن چکار باید بکنیم؟

برای جلوگیری از پرخوری و عصبانی شدن چکار باید بکنیم؟
ما در این پست میوه هایی را به شما معرفی می کنیم که شما با استفاده از این پست ها به راحتی می توانید از پرخوری خود جلوگیری کنید و کمتر عصبانی شوید. جالب است نه!
 
پرخوری, پرخوری عصبی

جلوگیری از پرخوری

 

اگر می خواهید وزن کم کنید و یا شیوه زندگی سالم تری اتخاذ کنید ، غالباً به شما توصیه می شود از خوردن زیاد قند ، چربی و نمک خودداری کنید. با این وجود ، غالباً برای شما جایگزین های سالم باقی می ماند.

 

ما لیستی از غذاهای مغذی تهیه کرده ایم که با خوردن آنها مدت زمان بیشتری احساس سیری می کنید. آنها همچنین به راحتی در هر جایی پیدا می شوند.

 

7. موز  

 

پرخوری, پرخوری عصبی

موز حاوی مقدار زیادی ویتامین B6 است

 

یک موز میان وعده کامل است. آنها سالم هستند و خون را غلیظ می کنند. آنها نسبتاً ارزان هستند و در طول سال در دسترس هستند. موز همچنین باعث تقویت عملکرد قلب می شود. مقدار زیادی پتاسیم برای بدن شما تامین می کند. موز همچنین حاوی مقدار زیادی ویتامین B6 است و همچنین سرشار از فیبر است.

 

6. تخم مرغ

 

پرخوری, پرخوری عصبی

تخم مرغ باعث سیری طولانی مدت می شود

 

تخم مرغ در واقع یک غذای فوق العاده است. تخم مرغ مملو از مواد مغذی ، ویتامین ها و  پروتئین می باشد. پروتئین سیری طولانی مدت را تضمین می کند!

 

5. بادام

 

پرخوری, پرخوری عصبی

بادام سرشار از پروتئین و فیبر هست 

 

بادام یک نوع محبوب در بین آجیل ها است. آنها را می توان به صورت خام یا بو داده میل کرد . بادام پر از ویتامین E ، منیزیم و چربی های اشباع نشده است (وقتی می خواهید وزن کم کنید بادام گزینه خوبی است) این بدان دلیل است که 10 تا 15٪ چربی توسط بدن جذب نمی شود. در نتیجه کالری کمتری مصرف می شود و از آنجا که سرشار از پروتئین و فیبر هستند ، احساس سیری بیشتری می کنید. بنابراین شما هم کمتر چیزهای ناسالم می خورید!

 

4. آووکادو

 

پرخوری, پرخوری عصبی

آوواکادو متابولیسم بدن را تسریع می بخشد

 

اگرچه یک آووکادو کامل حاوی حدود 322 کالری است ، اما با این وجود به شما در کاهش وزن سریع و سالم کمک می کند. آنها اشتهای شما را کاهش می دهند. متابولیسم بدن را تسریع می بخشند و می تواند از پرخوری جلوگیری کند. دلیل این امر این است که آووکادو مملو از چربی ها و فیبرهای سالم است.  

 

3. کره بادام زمینی

 

پرخوری, پرخوری عصبی

 کره بادام زمینی حاوی اسیدهای چرب زیادی است

 

کره بادام زمینی سالم است! بسیاری از افراد بلافاصله وقتی شروع به رژیم لاغری می کنند ، شیشه کره بادام زمینی را از رژیم غذایی خود حذف می کنند. زیرا کره بادام زمینی چربی است و به همین دلیل برای رژیم لاغری آنها مناسب نیست. اما این واقعیت ندارد!

درست است که کره بادام زمینی حاوی اسیدهای چرب زیادی است. اما اینها اکثراً اسیدهای چرب اشباع نشده هستند که اطمینان می دهند بدن شما با کارایی بیشتری چربی بدن را می سوزاند. بنابراین چربی اضافی در بدن ایجاد نمی کنید. عاقلانه است که از کره بادام زمینی بدون قند و نمک اضافه شده دوری کنید و به سراغ یک گزینه ارگانیک بروید.

البته ، ما نمی گویم که شما باید به "رژیم غذایی کره بادام زمینی" بروید ، اما یک ساندویچ کره بادام زمینی با غلات سبوس دار ، هر روز مشکلی ندارد!

 

2. جو دوسر

 

پرخوری, پرخوری عصبی

جودوسر صبحانه ای عالی و مناسب است 

 

جو دوسر: مقوی ، ارزان ، آسان و همه کاره! 

از آنجا که جو دوسر جو حاوی عناصر فیبر محلول زیادی است ، نوعی اسفنج ایجاد می کند و معده را برای مدت طولانی "پر" نگه می دارد. علاوه بر این ، کربوهیدرات های موجود در جو دوسر به آرامی جذب می شوند. در نتیجه ، افزایش قند خون سریع وجود ندارد و انرژی به آرامی به خون منتقل می شود. صبحانه ای عالی و مناسب است.

 منبع : https://www.beytoote.com/health/dietary/foods-prevent02-overeating.html

۲۳ بهمن ۹۸ ، ۰۹:۲۸ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مریم مریمی

آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دونات شکلاتی در منزل

آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دونات شکلاتی در منزل
امروز چهارشنبه 24 بهمن 98 ما در این پست سایت بیوگرافی و آشپزی طرز تهیه و درست کردن شیرینی دونات شکلاتی را آماده کرده ایم که در ادامه مشاهده می کنید.
 
طرز تهیه دونات شکلاتی، آموزش کامل طرز تهیه و پخت دونات شکلاتی خوشمزه و مجلسی در منزل
آموزش دستور پخت دونات شکلاتی خوشمزه و مجلسی در منزل

دونات جزو شیرینی های خوشمزه و معروفی است که در بین همه سنین محبوبیت خاصی دارد. دونات را می توان در انواع مختلفی از جمله دونات شکلاتی، وانیلی و میوه ای درست کرد که معروف ترین نوع آن دونات شکلاتی است.

به هر حال اگر با طرز تهیه دونات شکلاتی آشنایی ندارید، ما در این آموزش شیرینی پزی بارونک، مواد لازم و دستور تهیه دونات شکلاتی را آماده کرده ایم و شما با این آموزش شیرینی پزی می توانید تعداد 20 عدد شیرینی دونات شکلاتی خوشمزه و مجلسی درست کنید.

مواد لازم برای تهیه ۲۰ عدد دونات
  آرد گندم ۵۰۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
کره  ۷۵ گرم ( به دمای محیط رسیده)
شیر ولرم  ۱ لیوان
تخم مرغ  ۲ عدد
پودر خمیر ترش  ۲ قاشق سوپ خوری ( سر صاف )
نمک  یک چهارم قاشق چای خوری
وانیل  یک هشتم قاشق چای خوری
روغن مخصوص سرخ کردن  به مقدار لازم
ترافل  به مقدار لازم
شکلات تخته ای (شیری، تلخ، توت فرنگی) به مقدار لازم
مراحل تهیه و پخت دونات شکلاتی

1. برای درست کردن شیرینی دونات شکلاتی در خانه، ابتدا پودر خمیر ترش را به همراه ۱ قاشق غذاخوری شکر داخل شیر ولرم ریخته و هم می زنیم و به مدت ۱۰ دقیقه کنار می گذاریم.

2. بعد تخم مرغ ها را داخل یک کاسه می شکنیم و با همزن دستی می زنیم تا کاملا مخلوط شود. سپس وانیل، نمک، شکر و کره را هم به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.

3. حالا مایه خمیر را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. وقتی مایه یکدست شد، آرد چند بار الک شده را در چند مرحله به مواد اضافه کرده و مایه را مرتبا با دست ورز می دهیم تا آرد به طور کامل جذب مواد شود.

4. بعد از تمام شدن آرد، خمیر را انقدر ورز می دهیم تا کاملا لطیف و یکدست شود و به دست نچسبد.

5. در ادامه خمیر را داخل کاسه ای می گذاریم و حوله ی نمدار ولرمی را روی آن می گذاریم و در دمای محیط قرار می دهیم تا به مدت یک و نیم ساعت استراحت کند.

6. طی این مدت، هر ۲۰ دقیقه یک بار حوله را از روی خمیر برمی داریم و کمی خمیر را ورز می دهیم. این کار باعث می شود که بعد از سرخ کردن، سطح دونات ها کاملا صاف و بدون حباب باشد.

7. وقتی خمیر آماده شد، سطح تخته کار را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم و خمیر را با وردنه روی تخته باز می کنیم، بعد با قالب های مخصوص دونات، خمیر را قالب می زنیم.

8. در انتها کف یک سینی را با مقدار خیلی کم روغن مایع چرب می کنیم و دونات های قالب خورده را با فاصله یک سانتی از هم داخل سینی می چینیم و روی آنها را با حوله ی نمدار می پوشانیم و مجددا ۳۰ دقیقه صبر می کنیم تا در دمای محیط استراحت کند. در این مدت هم چند بار دونات ها را پشت و رو می کنیم تا خشک نشوند.

9. حالا داخل یک قابلمه کوچک گود، تا نصفه قابلمه روغن مخصوص سرخ کردنی می ریزیم و روی حرارت متوسط می گذاریم تا خوب داغ شود.

10. سپس دونات ها را دو تا دو تا داخل روغن می ریزیم و حدودا هر کدوم را تا ۲ دقیقه سرخ می کنیم. سعی کنید دونات ها به رنگ دلخواه برسند.

11. بعد از سرخ شدن آنها را در توری فلزی می ریزیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود. بعد ازسرخ شدن همه دونات ها، صبر می کنیم تا کاملا خنک شوند.

12. برای تزئین شکلات تخته ای با طعم دلخواه خود را به روش بن ماری یا داخل مایکروفر آب می کنیم و روی دونات ها می ریزیم. امیدواریم از خوردن این شیرینی دونات شکلاتی خیلی خوشمزه و عالی لذت ببرید.

نکات پخت شیرینی دونات شکلاتی

بعد از زمان استراحت اولیه خمیر، حجم خمیر به دست اومده حدود دو برابر حجم خمیر اولیه می شود.

منبع : دونات شکلاتی

۲۳ بهمن ۹۸ ، ۰۹:۲۴ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مریم مریمی

طرز تهیه سیب زمینی تنوری به روشی خوشمزه و رستورانی در منزل

دستور پخت سیب زمینی تنوری مرحله به مرحله

سیب زمینی تنوری از جمله غذاهای خوشمزه و ساده ای است که با سیب زمینی درست می شود. سیب زمینی تنوری را بدون شک همه دوست دارند و امروزه نام آن به عنوان یک غذای ساده در منوی هر رستوران و فست فودی دیده می شود.

درست است سیب زمینی تنوری را باید در تنور پخت اما به دلیل خوشمزه بودن این غذا و همچنین به دلیل اینکه خیلی از ما به تنور دسترسی نداریم برای همین آشپزهای ایرانی دستور پخت سیب زمینی تنوری را در فر، توستر، مایکروفر و حتی قابلمه نوشته اند تا شما بتوانید همچنان این غذای خوشمزه را در برنامه غذای خود داشته باشید.

البته در صورت تمایل با سیب زمینی می توانید غذاهای خوشمزه دیگری نظیر سوفله سیب زمینی، رولت سیب زمینی، کوکو سیب زمینی، املت سیب زمینی، نان سیب زمینی، سالاد سیب زمینی و سیب زمینی سرخ کرده درست کنید.

به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن سیب زمینی تنوری آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی خانگی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم سیب زمینی تنوری را آماده کرده ایم تا شما با این آموزش ساده آشپزی به راحتی در منزل بتوانید این غذای خوشمزه و عالی را درست کنید.

مواد لازم سیب زمینی تنوری
سیب زمینی یک کیلوگرم
روغن زیتون دو تا سه قاشق غذاخوری
فلفل قرمز به مقدار دلخواه
پودر پاپریکا مقدار کمی
پودر سیر مقدار کمی
آویشن مقدار کمی
پودر پیاز مقدار کمی
نمک به میزان نیاز
مراحل تهیه و پخت سیب زمینی تنوری

1. برای این کار ابتدا پوست سیب زمینی ها را با دست و یا با یک برس به خوبی می شوییم. سپس سیب زمینی ها را به دو یا چهار قسمت مساوی برش می زنیم و بعد آن ها را در یک ظرف آب سرد می ریزیم و صبر می کنیم تا نشاسته اضافی آن ها گرفته شود.

2. پس از چند دقیقه سیب زمینی ها را دو تا سه مرتبه می شوییم و بعد آبکش می کنیم و در یک کاسه می ریزیم. سپس سیب زمینی ها را مزه دار می کنیم. برای این کار مقداری روغن زیتون یا روغن معمولی + کمی فلفل قرمز + پودر پاپریکا + پودر سیر + پودر پیاز + آویشن + نمک اضافه می کنیم و سیب زمینی ها را به خوبی با این مواد آغشته می کنیم. پودر پیاز را از عطاری ها می توانید تهیه کنید.

3. برای پخت این سیب زمینی ها به یک ظرف که گنجایش داشته باشد نیاز داریم. توجه کنید اگر از ظرف تفلون استفاده می کنید فقط چرب کردن کافی است اما اگر از ظرف یا سینی دیگه ای استفاده می کنید بهتر است برای جلوگیری از چسبیدن سیب زمینی ها به ظرف، کف ظرف خود کاغذ روغنی بیندازید و بعد کاغذ روغنی را هم چرب کنید.

4. پس از آماده کردن ظرف، کف سیب زمینی ها را به صورت یک ردیف می چنیم. توجه کنید بهتر است سیب زمینی ها را حتما در یک ردیف بچینید تا خوب و کامل پخته شوند. نیازی به فویل کردن نیست. حالا ظرف سیب زمینی ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا پخته شوند. توجه کنید بسته به نوع فر شما زمان پخت از یک ساعت تا یک و نیم ساعت متفاوت می باشد. برای گرم کردن فر باید آن را از 15 دقیقه قبل روشن کنید.

5. بهتر است سیب زمینی ها را چند وقت یک بار تست کنید و هر وقت یک طرف شان پخته شد، طرف دیگر آن ها را برگردانید تا طرف دیگر هم به خوبی پخته و برشته شود.

6. بعد از پخت کامل سیب زمینی ها آن ها را از فر بیرون می آوریم و با مقداری جعفری ساطوری خرد شده و کمی پنیر پارمزان روی آن ها می پاشیم و با سس قرمز یا  سس مایونز و یا هر سس دیگری که دوست داشته باشید سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این سیب زمینی های تنوری خوشمزه و رستورانی لذت ببرید.

نکات پخت سیب زمینی تنوری

نوع سیب زمینی

برای اینکه سیب زمینی تنوری خوشمزه و خوش طعمی داشته باشیم بهتر است سیب زمینی هایی که پوست یکنواخت و سالمی دارند انتخاب کنید. همچنین پیشنهاد می کنم مثل من پوست سیب زمینی ها را نگیرید. چون که پوست سیب زمینی برشتگی و طعم خاصی در زمان پخت به سیب زمینی می دهد. البته در صورتی که مایل به این کار نباشید می توانید پوست سیب زمینی ها را بگیرید.

پخت کامل سیب زمینی ها

توجه کنید برای پخت کامل سیب زمینی ها می توانید آن ها را قبل از مزه دار کردن به مدت 3 دقیقه داخل آب در حال جوش بیندازید و بعد آن ها را آبکش و مزه دار کنید. ولی معمولا نیازی به این کار نیست و اگر برش های شما زیاد ضخیم نباشد، سیب زمینی ها به خوبی در فر می پزند و برشته می شوند.

پخت سیب زمینی تنوری در فر برقی یا توستر

اگر به هر دلیلی به فر دسترسی نداشته باشید، می توانید سیب زمینی ها را در فر برقی یا توستر بپزید. برای این کار دما را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

منبع : baronak.com/9015-sibzamini-tanori/

۲۰ بهمن ۹۸ ، ۰۸:۱۹ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مریم مریمی