سایت بیوگرافی و آشپزی

۶ مطلب در دی ۱۳۹۸ ثبت شده است

طرز تهیه کوکو ذرت

طرز تهیه کوکو ذرت

کوکو ذرت، طرز تهیه و دستور پخت کوکوی ذرت خوشمزه و مجلسی در منزل، koko-zorat
دستور پخت کوکوی ذرت خوشمزه در خانه

کوکو ذرت از آن دسته از غذاهاست که هم سریع آماده می شود و هم بسیار خوشمزه است. این کوکو عطر و طعم متفاوتی نسبت به کوکوهای دیگر دارد و بسیار هم مقوی است. کسانی که تمایل به درست کردن غذاهای متنوع و بدون گوشت هستند، حتما یک بار این کوکوی بی نظیر را امتحان کنند.

به هر حال، اگر با طرز تهیه کوکو ذرت آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی بارونک، مواد لازم و دستور تهیه کوکوی ذرت را آماده کرده ایم تا شما بتوانید با این آموزش ساده آشپزی، به راحتی در منزل این کوکوی خوشمزه را درست کنید.

مواد لازم کوکوی ذرت
تخم مرغ 2 عدد
ماست 2 قاشق غذاخوری
آرد ذرت 4 قاشق غذاخوری
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
ذرت پخته 1 لیوان
پیازچه ریز شده 2 قاشق غذاخوری
دستور پخت کوکوی ذرت خوشمزه در خانه

1. برای درست کردن کوکو ذرت در منزل، ابتدا ذرت را در یک قابله با مقداری آب روی حرارت می گذاریم تا پخته شود. در این فاصله پیازچه ها را به شکل ریز خرد می کنیم.

2. بعد از پخته شدن ذرت، آن را در یک کاسه بزرگ می ریزیم و تخم مرغ، ماست، پیازچه و آرد ذرت را هم به ذرت اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم. مقداری هم نمک، فلفل، پودر آویشن و پودر سیر اضافه می کنیم. چون طعم بی نظیری به کوکو می دهد.

3. حالا در یک تابه مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت متوسط می گذاریم تا روغن داغ شود. سپس از مایه کوکو به اندازه های یک قاشق در داخل تابه می ریزیم و با پشت قاشق صاف می کنیم.

4. وقتی یک طرف کوکوها سرخ شد، طرف دیگر کوکوها را برمی گردانیم تا دو طرف آنها به خوبی سرخ شود. سعی کنید که حرارت کم باشد تا کوکوها به خوبی مغز پخت شود.

5. اگر از تابه رژیمی یا دو طرفه استفاده می کنید، می توانید همه مواد کوکو را داخل تابه بریزید و بعد از این که یک طرف آن سرخ شد، تابه را برگردانید تا طرف دیگر کوکو بپزد. در آخر هم کوکو را برش بزنید.

6. کوکو های سرخ شده را در ظرف بچینید و با هر سسی که دوست دارید، سرو کنید.

نکات پخت کوکوی ذرت

برای پخت کوکوی ذرت می توانید از قارچ و فلفل دلمه ای هم استفاده کنید. اگر خواستید از قارچ استفاده کنید، باید قارچ را کمی تفت دهید تا کوکوی شما آبکی نشود.

۳۰ دی ۹۸ ، ۰۸:۲۱ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مریم مریمی

طرز تهیه کرم زعفرانی

طرز تهیه کرم زعفرانی

طرز تهیه کرم زعفرانی خوشمزه و مجلسی در خانه، cream-zaferani

دستور تهیه دسر و کرم زعفرانی خوشمزه در منزل مرحله به مرحله

کرم زعفرانی یکی از انواع کرم های خوشمزه ای است که شما به راحتی می توانید آن را در منزل درست کنید. طعم و مزه کرم زعفرانی واقعا عالی است و باید حتما برای یکبار هم که شده طعم این دسر خوشمزه را امتحان کنید. در این صورت شک نکنید مثل من عاشق کرم زعفرانی خواهید شد.

به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن کرم زعفرانی آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم کرم زعفرانی خوشمزه و مجلسی را آماده کرده ایم و شما با این آموزش آشپزی به تنهایی در منزل می توانید این کرم زعفرانی خوشمزه و مجلسی را درست کنید.

در ادامه با آموزش طرز تهیه دسر مجلسی و کرم زعفرانی با مجله اینترنتی بارونک همراه باشید.

مواد لازم کرم زعفرانی

شیر

3 لیوان

شکر

1 لیوان

زعفران دم کرده

2 قاشق غذاخوری پر

پودر ژلاتین

سه ونیم قاشق غذاخوری

خامه صبحانه

نصف بسته

گلاب

نصف لیوان

وانیل

نوک قاشق چایخوری

مراحل تهیه کرم زعفرانی

1. برای درست کردن کرم زعفرانی خوشمزه ابتدا نصف پیمانه آب سرد در یک کاسه می ریزیم و بعد پودر ژلاتین را اضافه می کنیم. پس از اینکه پودر ژلاتین کمی جذب شد، آن را روی بخار کتری می گذاریم تا به طور کامل حل شود و شفاف شود.

2. در این مرحله شیر و شکر را در یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا حل شود. بعد از اینکه کمی شکر در آب حل شد، زعفران را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا زعفران هم به طور کامل حل شود.

3. بعد از اینکه شیر به جوش آمد، وانیل و گلاب را اضافه می کنیم و بعد حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم و پودر ژلاتین آماده شده را اضافه می کنیم و بعد قابلمه را کنار می گذاریم تا کاملا خنک شود.

4. در این مرحله خامه را از یخچال بیرون می آوریم و در یک کاسه می ریزیم. وقتی که مخلوط شیر و شکر و زعفران کمی خنک شد، مقداری از آن را به کاسه حاوی خامه اضافه می کنیم و هم می زنیم تا صاف و یکدست شود.

5. بعد از اینکه خامه یکدست شد، آن را به قابلمه شیر اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یکنواخت شود. حالا کرم آماده شده را داخل قالب مورد نظرمان می ریزیم و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال استراحت می دهیم تا کرم زعفرانی ما آماده شود. امیدواریم از خوردن این کرم زعفرانی خوشمزه لذت ببرید.

۲۲ دی ۹۸ ، ۱۰:۲۶ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مریم مریمی

طرز تهیه کباب لبنانی خوشمزه و مجلسی با سالاد

طرز تهیه کباب لبنانی

طرز تهیه کباب لبنانی خوشمزه با گوشت چرخ کرده گوساله و گوسفند در خانه، kabab-lobnan

دستور پخت کباب لبانی به صورت خوشمزه و مجلسی در منزل

کباب از جمله غذاهای معروف و پرطرفداری است که در انواع مختلفی درست می شود. کباب ها را می توان هم با نان سرو کرد هم با برنج آبکش شده. در کنار انواع مختلف کباب های خوشمزه ای که می شناسید، نوع دیگری از کباب درست می شود که بسیار خوشمزه و خوش طعم است. نام این کباب خوشمزه، کباب لبنانی است که متعلق به کشور لبنان است، اما در کشور ماهم در انواع مختلفی طبخ می شود. درست کردن کباب لبنانی بسیار راحت و آسان است.

به هر حال اگر با طرز تهیه کباب لبنانی آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی بارونک، مواد لازم و دستور تهیه کباب لبنانی را آماده کرده ایم تا شما بتوانید با این آموزش ساده آشپزی، به راحتی در منزل این کباب لبنانی خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله درست کنید.

مواد لازم کباب لبنانی ۳ نفر
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز متوسط ۳ عدد ساطوری شده
نمک  ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری
فلفل قرمز  نصف قاشق چای خوری
جعفری ریز خرد شده  ۵ قاشق غذاخوری

توجه : اگر گوشت از ترکیب گوشت گوساله و گوسفند استفاده کنید،  گوشت انسجام خوبی پیدا می کند و کوبیده را چرب تر می کند.

مراحل تهیه و پخت کباب لبنانی

1. برای شروع، ابتدا در یک ظرف مناسب پیاز را کاملا ساطوری خرد می کنیم. بعد گوشت را به آن اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم تا گوشت و پیاز خوب با هم مخلوط شوند. سپس نمک، فلفل و جعفری خرد شده را هم به مواد کباب اضافه می کنیم و خوب مواد را ورز می دهیم تا مواد کاملا یکدست شود.

2. بعد از ورز دادن مواد، بهتر است که مواد آماده شده را حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه کنار بگذاریم تا پیازها کمی نرم شود. بعد از 10 دقیقه از مواد گوشت در اندازه های یکسان بر می داریم و به سیخ می کشیم.

3. حالا کباب ها را به آرامی روی آتش می گیریم و مرتب زیر و رو می کنیم تا گوشت خودش را بگیرد و نریزد. وقتی همه کباب ها به خوبی پخته شد، آنها را در ظرف می کشیم و به همراه گوجه کباب شده با برنج یا نان سرو می کنیم.

نکات پخت کباب لبنانی

این کباب لبنانی خوشمزه را با سالاد مخصوص آن سرو می کنند که بسیار خوشمزه و عالی است. این سالاد طعم فوق العاده ای داره و ترکیب اصلی و اولیه آن گوجه جعفری و پیاز هست، اما در رستوران ها به این سالاد زیتون، قارچ و لبو هم اضافه می کنند که کاملا اختیاری هست.

مواد لازم برای سالاد مخصوص
گوجه فرنگی نگینی شده ۲ عدد
  پیاز نیم خلال شده 2 عدد
جعفری درشت خرد شده  ۱ لیوان
قارچ خام یا پخته شده 5 عدد

دستور تهیه سالاد کباب لبنانی

برای درست کردن این سالاد، همه مواد خرد شده را با هم مخلوط می کنیم و مقداری هم نمک و روغن زیتون به آن اضافه می کنیم و همراه با کباب لبنانی خوشمزه سرو می کنیم.

سعی کنید سالاد را در آخر درست کنید، چون اگر زودتر آماده شود، احتمال دارد خراب یا آبدار شود.

نکات تکمیلی کباب لبنانی

برای درست کردن کباب لبنانی می توانید مقدار فلفل را بنا به ذائقه خود کم یا زیاد کنید.

فقط دقت داشته باشید که در این کباب حتما پیاز را ساطوری کنید تا کباب شما زیاد سفت نشود.

۲۲ دی ۹۸ ، ۱۰:۲۴ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مریم مریمی

طرز تهیه نان سبزیجات

دستور پخت نان سبزیجات خانگی

نان سبزیجات یکی دیگر از انواع نان های سنتی و خوشمزه ای است که هنوز هم طرفداران بی شماری دارد و در بسیاری از شهرها به صورت محلی و سنتی درست می شود و واقعا طعم و مزه آن عالی است.

شاید شما هم مثل من دوست دارید طرز تهیه انواع نان های سنتی و مدرن را یاد بگیرید و آن ها را به صورت خانگی درست کنید. در این صورت من امروز برای شما پخت نان سبزیجات را پیشنهاد می کنم و شما می توانید این نان خوشمزه را در صبحانه یا به عنوان عصرانه مقوی سرو کنید.

به هر حال اگر با طرز تهیه نان سبزیجات آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی مرحله به مرحله بارونک، مواد لازم و دستور تهیه نان سبزیجات را آماده کرده ایم تا شما بتوانید با این آموزش ساده آشپزی، به راحتی در منزل این نان سبزیجات خوشمزه را درست کنید.

در ادامه با دستور پخت نان سبزیجات با وب سایت اینترنتی بارونک همراه باشید.

طرز تهیه نان گیسو برای صبحانه
طرز تهیه نان گیسو برای صبحانه
نان گیسو یکی دیگر از انواع نان های خوشمزه ای است که شما می توانید آن ...
مواد لازم نان سبزیجات
آرد نان (سبوس دار) 2 پیمانه
خمیر مایه 1 قاشق چای خوری
شکر یک دوم قاشق چای خوری
نمک یک دوم قاشق چای خوری
کره 2 قاشق غذاخوری
شیر گرم یک دوم پیمانه
گشنیز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای روی نان
ساقه پیازچه 3 الی 4 قاشق غذاخوری
گشنیز 1 قاشق غذاخوری
جعفری 1 قاشق غذاخوری
کره 2 قاشق غذاخوری به دمای محیط رسیده
تخم مرغ 1 عدد به دمای محیط رسیده
نمک و فلفل به مقدار کم
مراحل تهیه و پخت نان سبزیجات

1. برای شروع، ابتدا در یک ظرف آرد، خمیر مایه، شکر و نمک را خوب باهم مخلوط می کنیم. بعد گشنیز و جعفری خرد شده را به همراه کره آب شده به مواد بالا اضافه می کنیم و مواد را خوب هم می زنیم.

2. سپس شیر گرم را کم کم به مواد اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا یک خمیر صاف و یکدست به دست بیاید. خمیر آماده شده را در جای گرم می گذاریم و صبر می کنیم تا خمیر استراحت کند و حجم آن دو برابر شود.

طرز تهیه نان آلمانی خوشمزه در منزل
طرز تهیه نان آلمانی خوشمزه در منزل
نان آلمانی یکی دیگر از نان های خوشمزه و پرطرفدار می باشد و این نان ...

3. بعد از استراحت خمیر را به 6 یا 8 قسمت تقسیم کرده و بعد خمیر را به صورت چونه های بیضی شکل درمی آوریم و روی سینی فر که کف آن کاغذ آلومینیوم پهن شده، می چینیم.

4. بعد از چیدن همه خمیر ها روی سینی، با دست کمی روی نان را فشار می دهیم تا کمی پهن شود. سپس یک شکاف نه چندان عمیق از بالا به سمت پایین در وسط نان ها ایجاد می کنیم.

5. در انتها روی نان ها را می پوشانیم و 20 دقیقه صبر می کنیم تا نان ها استراحت کند. فر را روی 180 درجه روشن می کنیم تا گرم شود.

6. حالا برای مواد میانی نان ها کره نرم شده را خوب با قاشق هم می زنیم تا یکدست شود. بعد تخم مرغ را در ظرف دیگری هم زده و نصف آن را به کره اضافه می کنیم. در آخر گشنیز و جعفری خرد شده، نمک و فلفل را هم اضافه کرده و خوب مواد را هم می زنیم تا یکدست شود.

7. بعد از 20 دقیقه استراحت، از مواد آماده شده در وسط خمیرها را که کمی باز شده می ریزیم و روی نان ها را با نصفه دیگر تخم مرغ رومال می کنیم وسینی نان را به مدت 20 دقیقه در فر می گذاریم تا پخته شود. امیدواریم از خوردن این نان سبزیجات خوشمزه و عالی لذت ببرید.

۱۸ دی ۹۸ ، ۰۵:۱۱ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مریم مریمی

طرز تهیه پای آناناس

پای آناناس، دستور تهیه و درست کردن پای آناناس خوشمزه و مجلسی در منزل مرحله به مرحله، paye-ananas
دستور پخت شیرینی پای آناناس ساده و خوشمزه در منزل

پای آناناس جزو شیرینی های معروف و خوشمزه ای است که از قدیم تا به امروز بسیار پرطرفدار بوده است. این شیرینی خشک همانطور که از نامش پیداست، از آناناس درست می شود و طعم فوق العاده عالی دارد. کسانی که آناناس دوست دارند، می توانند این پای آناناس خوشمزه را درست کنند و از عطر و طعم بی نظیر آن لذت ببرند.

به هر حال اگر با طرز تهیه پای آناناس آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی بارونک، مواد لازم و دستور تهیه پای آناناس را آماده کرده ایم تا شما بتوانید با این آموزش ساده شیرینی پزی، به راحتی در منزل این پای آناناس خوشمزه را درست کنید.

طرز تهیه دسر آناناس
طرز تهیه دسر آناناس
دستور درست کردن دسر آناناس خانگ با شیر، خامه، ماست و پودر ژلاتین ...
مواد لازم پای آناناس
تخم مرغ ۴ عدد
کره ۱۰۰ گرم
شکر  ۲۰۰ گرم
روغن مایع  ۸۰ گرم
آرد قنادی  ۲۰۰ گرم
وانیل  یک چهارم قاشق چای خوری
بکینگ پودر  1 قاشق چای خوری
نشاسته ذرت  1 قاشق سوپ خوری
پودر نارگیل  4 قاشق غذاخوری
شیر  یک چهارم پیمانه
آب کمپوت آناناس  یک چهارم پیمانه
کمپوت آناناس  1 قوطی
مراحل تهیه پای آناناس

1. برای شروع، ابتدا آرد، بکینگ پودر و نشاسته ذرت را سه بار الک می کنیم و کنار می گذاریم. سپس قالب های پای را داخل سینی فر می چینیم و کپسول مخصوص پای را داخل قالب ها قرار می دهیم.

2. بعد حلقه های آناناس را به صورت نیم دایره برش می دهیم و کنار می گذاریم.

طرز تهیه کماج تابه ای شمالی
طرز تهیه کماج تابه ای شمالی
کماج تابه ای بسیار خوشمزه و خوش طعم است و به راحتی در منزل تهیه ...

3. حالا در یک ظرف کره، شکر و روغن مایع را با همزن خوب می زنیم تا کرم رنگ و لطیف شود. وانیل را هم اضافه کرده و هم می زنیم. بعد تخم مرغ ها را هم دانه دانه به مواد اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.

4.در ادامه پودر نارگیل، شیر و آب آناناس را کم کم به مواد اضافه کرده و با لیسک یا دور کند همرن خوب مواد را هم می زنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شود.

5. در انتها مخلوط آرد، بکینگ پودر و نشاسته ذرت الک شده را طی سه مرحله به مواد اضافه می کنیم و با کمک لیسک مواد را به شکل دورانی و در یک جهت هم می زنیم.

6. وقتی که مواد لطیف و یک دستی به دست آمد، از مواد داخل قالب ها که از قبل کپسول گذاشته بودیم می ریزیم. برای اینکار بهتراست از ملاقه استفاده کنید تا همه شیرینی ها یک اندازه در بیاید.

7. دقت داشته باشید که قالب ها را خیلی پر نکنید. بهتر است سر قالبها کمی خالی باشد در آخر هم یک برش آناناس روی هر کدام از پای ها قرار می دهیم و سینی قالبها را به مدت نیم ساعت داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار می دهیم تا پای ها بپزد و آماده شود.

۱۰ دی ۹۸ ، ۰۹:۴۵ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مریم مریمی

طرز تهیه کیک کشمشی

طرز تهیه کیک کشمشی

کیک کشمشی ، طرز تهیه و پخت کیک کشمشی و گردویی خوشمزه و مجلسی در خانه، cake-keshmeshi

دستور پخت کیک کشمشی و گردویی خوشمزه در منزل

کیک کشمشی همانند شیرینی کشمشی از کیک های قدیمی و سنتی پرطرفدار در کشور ما می باشد و هنوز هم طرفدارن خاص خودش را دارد. دستور پخت کیک کشمشی همانند کیک های ساده است اما با این تفاوت که در پخت این کیک از کشمش و گردو به عنوان مواد میانی استفاده می شود.

به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن کیک کشمشی آشنایی ندارید، ما در این آموزش کیک پزی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم کیک کشمشی را آماده کرده ایم تا شما با استفاده از این آموزش طرز تهیه کیک بتوانید کیک کشمشی را به صورت خوشمزه و خانگی و مرحله به مرحله در منزل درست کنید.

در ادامه با طرز تهیه کیک کشمشی با سایت آشپزی بارونک همراه باشید.

مواد لازم کیک کشمشی
آرد 2 پیمانه
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
نمک   1 پنس
تخم مرغ 3 عدد
وانیل یک چهام قاشق چایخوری
شکر 1 پیمانه
روغن سه چهارم پیمانه
ماست  سه چهارم پیمانه
کشمش نصف لیوان یا به میزان دلخواه
گردو نصف لیوان یا به میزان دلخواه

مراحل تهیه کیک کشمشی


1. برای درست کردن کیک کشمشی خوشمزه در منزل ابتدا در یک ظرف مناسب 2 پیمانه آرد + 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر + 1 پنس نمک را به وسیله همزن دستی مخلوط می کنیم. پس از مخلوط کردن مخلوط آرد را 3 بار الک می کنیم و بعد آن را کنار می گذاریم.

2. سپس در یک ظرف دیگر 3 عدد تخم مرغ + یک چهارم قاشق چایخوری وانیل + 1 پیمانه شکر را به وسیله همزن برقی به مدت 7 دقیقه هم می زنیم تا سبک و روشن شود.

3. در ادامه سه چهارم پیمانه روغن اضافه می کنیم و این بار با همزن برقی به مدت 1 دقیقه هم می زنیم. سپس سه چهارم پیمانه ماست اضافه می کنیم و دوباره به مدت 1 دقیقه هم می زنیم تا همه مواد در هم حل شوند.

4. در این مرحله مخلوط آرد درست شده در مرحله یک را به همراه کشمش و گردو به تدریج و در سه مرحله اضافه می کنیم و به وسیله لیسک مواد را هم می زنیم تا باهم مخلوط شوند. هم اکنون مایه کیک کشمشی ما آماده پخت است.

5. برای پخت این کیک نیاز به یک قالب گرد 23 سانتی و یا قالب مستطیلی به طول 23 و عرض 13 نیاز داریم. پس از اینکه قالب را آماده کردیم کف آن را با روغن چرب می کنیم. من برای این کار از روغن مخصوص جدا کردن کیک از قالب استفاده می کنم.

6. حالا مایه کیک آماده شده را داخل قالب می ریزیم و بعد قالب را داخل فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 45 تا 60 دقیقه قرار می دهیم تا بپزد. برای پخت این کیک با فر برقی یا توستر دمای آن را 160 درجه سانتی گراد بگذارید.

7. برای اطمینان از پخت کیک می توانید چوب خلال تمیز را داخل کیک فرو ببرید اگر چوب خلال تمیز بیرون آمد، کیک کشمشی شما به طور کامل پخته است.

۰۷ دی ۹۸ ، ۰۹:۳۹ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مریم مریمی