سایت بیوگرافی و آشپزی

سایت بیوگرافی و آشپزی

سایت بیوگرافی و آشپزی

سایت بیوگرافی و آشپزی

  • ۰
  • ۰

سوپ شیر یا همون سوپ سفید یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین سوپ هاست و میشه گفت این سوپ همانند سوپ جو, پیش غذای شیک و مجلسی برای مهمونی های خاص است. سوپ شیر به قدری مقوی است که شما می توانید به عنوان غذای اصلی برای خانواده خود درست کنید و از طعم بی نظیر و خوشمزه آن لذت ببرید. سوپ سفید با دستورهای متفاوتی درست می شود و دستوری که ما برای شما آماده کرده ایم از همه مدل ها خوشمزه تر است. در ادامه طرز تهیه سوپ شیر خوشمزه و مجلسی را به همراه مواد لازم برای ۴ نفر مشاهده می کنید.

 مواد لازم مقدار لازم
 جو پرک ۱۰۰ گرم
هویج ۱ عدد
 آب مرغ ۳ پیمانه
کتف مرغ ۴ عدد
خامه ۱۰۰ گرم
 کره ۶۰ گرم
 شیر نیم لیتر
 آرد سفید ۳ قاشق غذاخوری
جعفری  ۲ قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم

مراحل تهیه سوپ شیر

ابتدا جو را پاک کنید و چند ساعت در آب خیس کنید بعد آبکش کرده و به همراه یک لیتر آب جوش روی شعله ملایم به مدت ۲۰ دقیق قرار دهید تا جو بشکفه و نرم شود توجه کنید جو پرک را زیاد نپزید چون در سوپ له می‌‌شود. سپس هویج رنده شده و آب مرغ را اضافه کنید و ۲۰ دقیقه صبر کنید تا هویج ها هم کمی بپزند و نرم شوند.

حالا باید سس را درست کنیم برای این کار در یک قابلمه کره را روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود و وقتی کره شفاف شد آرد را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود سپس شیر را کم کم اضافه کنید و به صورت مرتب هم بزنید تا سس غلیظ تر شود.

حالا گوشت مرغ را به همراه یک پیاز و کمی آب روی حرارت قرار بدهید تا بپزد و بعد از اینکه گوشت مرغ پخت با دست به صورت ریش ریش خرد کنید و به همراه سس که آماده کردیم به سوپ اضافه کنید اگر دیدید غلظت سوپ زیاد است می توانید مقداری آب جوش اضافه کنید و بعد کمی هم نمک و فلفل اضافه کنید و امتحان کنید که نمک و فلفل به اندازه باشند. پس از آن خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید و منتظر بمانید تا سوپ با حرارت ملایم بپزد و به غلظت مطلوب برسد.

طرز تهیه سوپ مرغ خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه سوپ مرغ خوشمزه و مجلسی
سوپ مرغ یکی از انواع سوپ های خوشمزه و پرطرفدار است و به دلیل اینکه از مرغ و ...

بعد از اینکه سوپ شیر به آرامی پخت و به اصلاح جا افتاد یکی دو دقیقه قبل از سرو جعفری که به صورت ساطوری خرد کرده اید  را اضافه کنید تا رنگ جعفری سبز بماند و عوض نشود.

  • ۹۶/۱۲/۰۵
  • مریم مریمی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی